Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

woensdag 29 augustus 2012

Dive4aSmile DSD evenement in Katwijk!


Clini ClownsOntdek de duiksport en help meteen mee om de CLINI CLOWNS hun goede werk te laten doen!

Op zaterdag 15 september kan je bij Dive Post in Katwijk kennismaken met de duiksport tijdens hun DSD (Discover Scuba Diving) Evenement. Het evenement vindt plaats in zwembad Aquamar van 12:00 tot 15:00 uur.

Voor een kleine vergoeding ga je kopje onder met een complete duikuitrusting.

De helft van de opbrengst van dit DSD evenement doneren zij aan de Clini Clown, zodat jouw smile van het duiken ook nog een smile op het gezicht van een ziek kind kan geven.

Dergelijke initiatieven ondersteunen wij van harte! Daarom 2 dikke duimen omhoog voor Cees Langmuur en de complete staf van 5 Star IDC DC Dive Post in Katwijk.

Klik hier voor meer informatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.