Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

woensdag 22 augustus 2012

Idive2 uit Ede gaat meteen 100% Aware!

Idive2 uit Ede gaf aan dat zij meteen vanaf de start van hun nieuwe DC 100% Aware wilden zijn. Het streven naar een bijdrage aan de bescherming van onze geliefde onderwater wereld is een deel van de filosofie, die zij als liefhebbers naar hun studenten en klanten willen uitstralen.


Wij zijn bijzonder blij ben met de inschrijving van Idive2 en hopen dat nog meer centra door deze stap geïnspireerd zullen worden.


Louis en Pieter Herman,  wij willen  jullie en de staf  bedanken voor jullie deelname aan het 100% AWARE programma.


Ook jullie maken nu het verschil!

Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Klik hier voor meer informatie over Idive2 Ede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.