Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 17 september 2012

Dive against Debris event in Port Zelande!


Op zaterdag 22 september is er in de haven van Center Parcs Port Zelande een groot Dive Against Debris event. Sealand diving, Buddyfish, Sublub, Center Parcs Port Zelande en Marina Port Zelande steken allen de handen uit de neopreenpakken en gaan gezamenlijk de strijd aan tegen het vuil in de onderwater wereld! De verwachtte opkomst is momenteel tussen de 40 en 50 deelnemers. Sealand Diving en Sublub zullen alle materialen en staf faciliteren, Center Parcs verzorgt de lunch en samen met Marina Port Zelande verzorgen zij de afvoer van het afval. 

Vanzelf sprekend ondersteunen wij dergelijke initiatieven van harte en roepen jullie bij deze op om ook mee te gaan helpen.

Klik hier voor meer informatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.