Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 21 september 2012

PADI Pro Blog verhuist naar uniek PADI blogplatform!



Zoals je ziet is het succes van het bloggen niet onopgemerkt gebleven bij PADI en daarom heten wij jullie welkom bij het Europese blogplatform van PADI EMEA. Je vindt hier niet alleen het allerlaatste nieuws uit de Nederlandse en Vlaamse markt, maar ook uit andere delen van Europa. Zo kan je onder één vlag alles vinden wat je interesseert binnen onze organisatie.

Sla deze URL op en blijf op de hoogte van het allerlaatste nieuws. Heb je je aangemeld via Twitter of Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste updates? Geen nood, deze blijven gewoon actief en je kan je ook nog aanmelden via de Facebook widget op deze pagina. Zo blijf je altijd op de hoogte van het allerlaatste nieuws!

Ga hier naar het nieuwe PADI PROS BLOG Europe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.