Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 11 juni 2012

Dordt in stoom!


Dordt in Stoom is een 2 jaarlijks evenement met veel nostalgie en stoom zoals de naam al doet vermoeden. Dit evenement trekt veel bezoekers zo’n 250.000. Een reden waarom Discovery Diving uit Dordrecht tot deelname had besloten. Om op te vallen in het stoomgeweld hebben ze duik-demonstraties gehouden. Ieder half uur een demonstratie waarbij veel vrijwilligers betrokken waren. Zij hebben zo veel toeschouwers getrokken. Want er waren bij iedere demo zo’n 80 man/vrouw/kind aan het kijken. Das veel! In hun uiteindelijke doel naams bekendheid vergroten, het werven van DSD en openwatercursisten zijn zij dan ook ruimschoots geslaagd.

Initiatieven zoals deze om je zelf op de kaart te zetten in de lokale omgeving moedig ik ten zeerste aan!

Ik wil daarom via deze weg Cees Lagendijk en de complete staf van Discovery Diving uit Dordrecht van harte feliciteren met het behaalde resultaat.

Klik hier voor meer informatie over Discovey Diving

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.