Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 18 juni 2012

Hoe kinderen het verschil kunnen maken!

Zaterdag 16 juni 2012 was de officiĆ«le afsluiting van het flesinzamelproject voor Project Aware van Duikcentrum Nieuw Vennep. De afgelopen zes maanden hebben kinderen, die bij hen op de duikclub zitten zich actief ingezet om geld in te zamelen voor Project Aware. Deze kinderen hebben het statiegeld van de flessen opgespaard en gedoneerd aan Project Aware. De opbrengst van 400 euro vind ik ronduit indrukwekkend, vooral omdat dit staat voor een totaal van 1580 flessen!! Met een getal van 733 flessen was Matthias van de Water (met diploma) de meester inzamelaar van alle kinderen en werd hij daarom ook door de staf van DC Nieuw Vennep beloond met een heuse Nitrox duikcomputer ;-)

Wij willen via deze weg Engel, Petra (links op de foto) , Aron (rechts op de foto), de complete staf, alle deelnemende kinderen en ouders hartelijk bedanken namens Project Aware voor hun inzet in deze actie!

Klik hier voor meer informatie over Duikcentrum Nieuw Vennep.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.