Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

woensdag 27 juni 2012

Wat is er mogelijk met PIC Online?


Tijdens de laatste Ronde Tafel waren er een aantal opmerkingen en vragen over PIC Online. Zo was er de vraag of Seal Team en de Tec Rec opleidingen ook onderdeel van dit systeem konden worden. Na navraag blijk dit al het geval te zijn. Seal Team staat in het systeem als "PADI Seal Team" en de Tec Rec opleidingen zijn ook toegevoegd aan het PIC Online systeem.

Nu is het zo dat de papieren PIC onderdeel is van het Seal Team lespakket. Dus dubbel betalen is hier het probleem. Mij is verzekerd dat er momenteel gewerkt wordt aan een oplossing hiervoor. Maar het is goed te weten dat PADI Seal Team wel te vinden is in het PIC Online systeem.

Wat betreft Tec Rec is het simpel. Deze opleidingen zijn alleen zichtbaar in PIC Online voor geregistreerde Tec Rec Instructors. Ben je dus niet in het bezit van een Tec Rec Instructor brevet, dan zijn deze opleidingen. dus ook niet zichtbaar zoals in de bijgevoegde foto.

Misschien een reden om verder te studeren, om zo wel voor deze kwalificatie in aanmerking te komen!

PS: de Run Time Error bij het printen van het voorlopige brevet is bekend bij IT en er wordt aangewerkt om dit probleem op te lossen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.