Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

woensdag 25 april 2012

De prognose van Product Development!

Wij krijgen regelmatig klachten dat sommige items verouderd zijn. Denk bijvoorbeeld aan het OWD examen. Daar staat nog steeds "buddy breathen"in. Nu weten wij allemaal dat deze vaardigheid al lang naar het PADI Museum verbannen is en achter glas staat, met een bordje erbij "Hoe wij het vroeger deden in geval van een geen lucht situatie".

Nu is het zo dat al deze updates eerst aangepast worden in onze orginele Engelse uitvoeringen van alle lesmaterialen. Daarna worden zij gecontroleerd, nog eens gechecked, getest in de praktijk en daarna pas, als blijkt dat alles in orde is, weer op de markt gebracht. Pas dan gaat het vertaling traject in werking gezet worden. Op vragen wanneer dan zo'n nieuw product beschikbaar wordt via de officiële kanalen kan alleen maar een prognose gegeven worden aan de hand van de informatie, die wij vanuit Amerika mogen ontvangen. Prognoses kunnen veranderen en dat gebeurt in de praktijk dan ook vaak!

Het beste is bij het aanschaffen van dergelijke updates, dan ook te wachten totdat het officiële product ook daadwerkelijk gelanceerd wordt via onze officiële kanalen.

Om een voorbeeld te geven betreffende het vernieuwde PADI Open Water Diver Examen version 3.06 is de prognose dat deze beschikbaar komt aan het einde van de maand Mei. Maar dit is dus niet een feit!! Het is pas een feit als gebleken is, dat hij er daadwerkelijk is....

Als je begrijpt wat ik bedoel.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.