Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 17 april 2012

"IK Diving" uit Hengelo gaat 100% Aware & Recreational Facility!

Ivo Kerver, PADI IDC Staff Instructor, liep al langer rond met de gedachte om zijn droom nu maar eens verder uit te bouwen. Na verschillende contacten, waar Ivo en ik veel gesproken hebben over het opzetten van een eigen PADI Recreational Facility, ging de kogel vandaag door de kerk.  Hobby omzetten naar een eigen Facility is altijd een speciaal gevoel en maakt het plaatje compleet.

Ik liep Ivo voor het eerst tegen het lijf in Munchen, waar hij op dat moment zijn Staff opleiding aan het afronden was. Wat meteen opviel was zijn gedrevenheid en liefde voor het vak. Ik ben er zeker van dat Ivo zijn ambities op de juiste manier zal aanpakken en uitdragen.

Daarnaast is het ook prachtig dat Ivo meteen als 100% Aware Facility aan de slag wil. Het ondersteunen van Project Aware is altijd al een belangrijk deel van zijn PADI bestaan geweest en voor hem was het al snel duidelijk dat het starten van een eigen facility, ook het meedoen en ondersteunen van Project Aware zou betekenen.

Ivo, wij heten je welkom bij de PADI Retail & Resort Association en wensen je veel succes bij al je toekomstige activiteiten binnen je Recreational Facility. Daarnaast willen wij je ook bedanken voor je deelname aan het 100% AWARE programma.


Ivo, ook jij maakt nu het verschil!

Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Klik hier om naar de website van IK Diving te gaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.