Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 16 april 2012

IE Coördinatie verhuist van Hettlingen naar Bristol

Jessica Rich
Marco Cervasi
Vanaf volgende week maandag zal de Instructor Examination coördinatie via ons kantoor in Bristol gaan lopen. Marco Cervasi en Jessica Rich geven dan het stokje over aan Olga Wydmunch. Zowel Marco als Jessica hebben altijd met veel plezier onderdeel uitgemaakt van het Instructor Development team in Hettlingen, maar kiezen om persoonlijke redenen voor een nieuwe toekomst elders. Olga neemt de vrij gekomen positie tijdelijk over totdat de nieuwe IE Coordinator bekend wordt gemaakt. 




Olga Wydmunch is bereikbaar via: 
e-mail: olga.wydmuch@padi.com

Direct: +44 117 300 7345
ma - do: tussen 10.00 en 18.00 uur
vr: tussen 10.00 en 17.00 uur

Ik wil via deze weg Marco en Jessica ontzettend bedanken voor hun super support tijdens mijn vele jaren als Instructor Examiner in Europa en zal hun inzet zeer gaan missen. Ik wens hen veel voorspoed en gezondheid toe in hun nieuwe leven! Daarnaast vraag ik jullie begrip en hulp voor Olga tijdens de overname periode, die gaat gelden voor het beantwoorden van alle vragen die met de IEs te maken hebben. De adresgegevens van Olga staan ook onderaan deze pagina onder Contact informatie vermeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.