Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 27 april 2012

Dutch Dive Academy gaat 100% Aware!

Edwin van Weert (eigenaar en PADI IDC Staff Instructor) is al jaren overtuigd van het belang van Project Aware. Toen wij recentelijke hierover spraken gaf hij aan dat hij iets wilde gaan doen voor het Aware programma. Het upgraden van zijn eigen duikcentrum naar een volwaardig lid van de PADI Retail & Resort Association en meteen ook meedoen aan het 100% Aware programma was eigenlijk een logische stap voor hem. Daarnaast valt het op dat meer leden mee gaan doen aan dit 100% Aware programma en draagt dit bij aan een positieve image naar buiten toe.


Edwin, ik wil jou en je staf  bedanken voor jullie deelname aan het 100% AWARE programma.


Edwin, ook jullie maken nu het verschil!

Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Klik hier om naar de website van Dutch Dive Academy te gaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.