Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 5 juli 2012

De Aalscholvers ontvangt Certificate of Excellence!


Martijn en Daniëlle Blommaert (PADI Master Instructor, Master Scuba Diver Trainer en eigenaren) van 5* IDC DC De Aalscholvers in Tilburg waren verheugd, toen zij het Certificate of Excellence for long-term Commitment and Professionalism to the PADI System of Scuba Diving Education in ontvangst namen. De Aalscholvers is sinds decennia een begrip in het zuiden van ons land. Het was vader Alfred Blommaert, die in 1983 zijn ITC (Instructor Trainings Course, de voorloper van het huidige IDC) deed en daarna op een zolderkamertje in Waalwijk begon met het aanbieden van duikmaterialen en PADI opleidingen. Dit resulteerde in 1988 in het aanvragen van de PADI Dive Center status voor de huidige locatie in Tilburg. Alfred heeft daarmee aan de basis gestaan van de ontwikkeling van PADI in de Nederlandse markt. Wij zijn hem daar zeer erkentelijk voor! Martijn en Daniëlle hebben in 2005 het stokje overgenomen en het centrum verder uitgebouwd naar zijn huidige vorm. Naast de PADI opleidingen zijn zij zich ook verder gaan ontwikkelen in de technische richting van onze sport. Zij staan bekend om de persoonlijke aanpak, waar kwaliteit en betrouwbaarheid de basis vormen van het succes!

Het was voor ons dan ook een eer om dit cerificaat aan Martijn en Daniëlle te mogen overhandigen. Met recht een Certificate of Excellence die daar thuis hoort!

Wij willen via deze weg de voltallige familie Blommaert en de complete staf van toen en nu feliciteren met het behalen van deze welverdiende Award!

Ga hier naar de website van De Aalscholvers

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.