Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 17 juli 2012

EFR en QA vragenlijsten

Op de laatste Ronde Tafel kwam tijdens het open forum de opmerking dat er een algemeen gevoel was ontstaan, dat studenten die deelgenomen hadden aan een EFR cursus minder de vragenlijsten ontvingen ter controle van de standaards. Dit gevoel was niet wat de deelnemers aan de Ronde Tafel wilden zien. Daarom hebben wij kontakt opgenomen met EFR om na te gaan of dit gevoel terecht was...

Het antwoord wat wij vandaag kregen is duidelijk!

 "We have double checked and can confirm that we are sending EFR CEQs out to 100% with email addresses. Of course, if a Member is on survey, they go email and paper."


Dat is mooi en in lijn met wat onze leden willen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.