Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 17 juli 2012

DivEction Duikopleidingen zet de volgende stap!

Sjouke Brunia (PADI MSDT en eigenaar) van DivEction Duikopleidingen in Amsterdam is klaar voor de volgende stap. Sjouke en zijn staf zijn al langer aan de weg aan het timmeren. Recentelijke veranderingen in zijn businessmodel hebben hem doen besluiten om zelfstandig verder te gaan en zijn droom na te jagen. De nieuw verkregen status als PADI Recreational Facility is hier het directe gevolg van. Sjouke en de staf staan bekend om hun persoonlijke aanpak tijdens de opleidingen.

Wij willen Sjouke en de complete staf van DivEction Duikopleidingen feliciteren met de nieuwe status en veel succes wensen bij het uitvoeren van de PADI opleidingen!


Klik hier voor meer informatie over DivEction Duikopleidingen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.