Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 20 juli 2012

Idive2 uit Ede is klaar voor de toekomst!

Pieter-Herman Oldenziel (PADI OWSI) en Louis Verschuur (PADI IDCS) hebben hun droom waarheid gemaakt. Al jaren zijn zij liefhebbers van de wereld onder water en hebben zijn gezamenlijk menig avontuur beleeft. Deze onderlinge verbondenheid heeft aan de basis gestaan van hun idee om hun duikschool Idive2 uit te bouwen naar volwaardig PADI Divecenter. Zij zitten in een een prachtig pand in Ede en hebben daar alles wat noodzakelijk is om aan deze eisen te voldoen. Louis heeft naast zijn liefde voor het lesgeven, ook nog een passie gevonden in het duiken met een rebreather en zal deze optie dan ook verder uit gaan bouwen binnen zijn opleidingsmogelijkheden. Er zit dus veel nieuws aan te komen, want dat is ons wel duidelijk geworden na de lange gesprekken met hen!

Wij willen Pieter-Herman, Louis en de complete staf van Idive2 Ede feliciteren met deze nieuwe DC status en veel succes wensen bij het uitvoeren van de PADI opleidingen!


Klik hier voor meer informatie over Idive2 Ede

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.