Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

zaterdag 17 december 2011

De winter is in aantocht en dat betekent Update tijd!



De winter is in aantocht en dat betekent voor ons Update tijd! De data voor de komende CD en IDC Staff Updates zijn bekend en staan online. Je kunt de tijd, locatie en het aanmeldingsformulier vinden onder de volgende links:



Klik hier voor CD Updates

Klik hier voor IDC Updates

De update in Utrecht zal deze keer een gecombineerde ID Update zijn waar CDs en IDC Staff gezamelijk kennis kunnen maken met Suzanne.Pleydell. Suzanne staat aan het hoofd van de Instructor Development afdeling van PADI EMEA en zal in die hoedanigheid ook de update in Utrecht gaan leiden. Ikzelf zal Suzanne daar ondersteunen en helpen vertalen waar dat nodig is.

Ben je Course Director of IDC Staff Instructor? Meld je dan aan en blijf up to date op het gebied van Instructor Development.

Zie jullie in Utrecht!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.