Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 23 december 2011

Kids Dive Camp - onderwaterpret bij Scuba Republic!

Wie voor in de kerstvakantie een leuke activiteit zoekt voor zijn kids; opgelet! Scuba Republic organiseert voor kinderen vanaf 8 jaar KidsDive Camp!

Dit leuke en spannende evenement vindt plaats bij 5*Dive Resort Scuba Republic aan het strand in Zandvoort. Hier kunnen kinderen een unieke proefduik maken in het eigen verwarmde indoor zwembad en kennis maken met het ademen onder water!

De duiken zijn om 11.00, 13.00 of 15.00 uur. Ouders kunnen vanuit de shop foto's maken door de raampjes in het zwembad. De dag is natuurlijk ideaal te combineren met een strandwandeling en lunch of diner op het strand. Voor iedereen een leuke dag dus!

Klik hier voor meer informatie op hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.