Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 15 december 2011

Een lans breken voor Project Aware!

Bij deze wil ik graag een lans breken voor Project Aware!

Als op zich staande stichting, die totaal afhankelijk is van giften, schenkingen en opbrengst door verkoop van artikelen, is het belangrijk dat jullie realiseren dat zonder onze inzet en hulp, het moeilijk is voor de staf van Project Aware zich vol in te zetten voor de goede zaak.

Wij weten dat velen van jullie denken dat Project Aware volledig gesponseerd wordt door PADI. Maar wij kunnen jullie verzekeren dat dit niet het geval is!

Op de laatste international Regional Manager meeting bleek eens te meer hoe zelfstandig Project Aware moet opereren. Project Aware heeft dan wel een kantoorruimte in ons bureau in Bristol en krijgt zij daar ook enige financiële ondersteuning, maar daar is dan ook alles mee gezegd! Voor de rest moeten zij zich volledig zelfstandig bedruipen en dat is niet makkelijk zonder hulp van derden.

Wij weten dat zij met veel overtuiging en inzet campagnes voeren voor de bescherming van haaien en het voorkomen van afval in onze oceanen. Daarom hebben wij dan ook ten doel gesteld om als Regional Managers ons ook in te gaan zetten voor het werven van inkomsten voor Project AWARE. De beste manier daarvoor is jullie te overtuigen om mee te gaan doen aan het nieuwe 100% AWARE programma. De inkomsten hiervan komen direct ten goede aan Project Aware en hun campagnes.

Wat is nu 100% AWARE?

100% AWARE is een nieuw partnerprogramma dat de mogelijkheid geeft om jullie inzet bij het beschermen van onze onderwaterwereld te combineren met het werven van giften. De bedoeling is dat duikcentra en resorts, die deelnemen aan dit programma er garant voor staan, dat al hun brevetaanvragen via PIC online een Project AWARE versie van de PIC kaartje zijn.

Wist je dat?

Minder dan 1% van onze oceaan beschermd is en dat maar 7% van alle PADI duikers ervoor kiezen Project AWARE te steunen met het aanvragen van zo’n AWARE versie van hun PADI brevetkaart.

Door dit nieuwe programma kunnen wij samen 2012 het succesvolste jaar in natuurbescherming maken! Maak het beschermen van onze haaien en het voorkomen van afval in het water prioriteit nummer één binnen je center, resort of school en wordt één van de eerste, die volledig 100% AWARE is in 2012!!

Wil je ook 100% AWARE zijn in 2012?

Het enige wat je hoeft te doen is contact met Jennifer Constant - Regional Coordinator van Project Aware (jennifer.constant@projectaware.org.uk) op te nemen en aan te geven dat je mee wilt doen aan het 100% AWARE programma (of je laat het mij weten en ik zorg ervoor dat zij contact met jou opneemt). Zij stuurt je dan de registratiedetails en levert je dan alle benodigheden om de AWARE brevetten te promoten aan je studenten. Duikcentra die 100% AWARE worden, verdienen ook extra punten voor het in aanmerking komen van de nieuwe PADI Green Star Award (hierover later meer informatie).

Mocht je Project Aware al steunen, dan bedanken wij jullie hier hartelijk voor!

Laat ons tijdens onze bezoeken gedurende de komende maanden ook over 100% AWARE van gedachten wisselen. Jullie steun is zeer welkom en eerlijk gezegd ook nodig! Maar niet verplicht, de keuze is nog altijd van jullie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.