Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 23 december 2011

Sven Oyntzen over zijn beweegreden om NG Dive Center te worden

'Je kunt of mensen alleen de vaardigheden van het duiken aanleren of mensen opleiden tot zelfstandige duikers die de onderwaterwereld bewust ervaren', zegt Sven Oyntzen eigenaar van het eerste National Geographic DiveCenter van Nederland.

Tijdens onze start in 2006 hebben wij ons voor Nederland een duidelijk doel gesteld. Discovery Divers moet meer zijn dan alleen een duikschool. Wij willen 'firstclass' service kunnen bieden, mensen opleiden tot volwaardige duikers of professionele duikinstructeurs en een positieve bijdrage leveren aan het behoud van het onderwaterleven.

Onze voortdurende inzet voor het onderwaterleven is dan ook niet onopgemerkt gebleven. Meest recentelijk hebben wij mogen meewerken aan een documentaire van het ZDF voor het programma PlanetE. Maar al sinds 2007 volgen wij het 100% partner programma van Project AWARE en is educatie over het onderwaterleven een vast onderdeel in al onze duikopleidingen.

Ons ambitieniveau is zeker hoog, vervolgt Sven. Wij willen ook in de toekomst mensen optimaal begeleiden in de wereld van het duiken en van PADI. Door het behalen van het National Geographic Dive Center niveau, kunnen wij deze belofte aan onze toekomstige klanten beter duidelijk maken. Er zijn in de wereld maar een handvol Dive Centers, die deze status hebben weten te bereiken. En wij zijn natuurlijk ontzettend trots, dat wij hierbij horen.

De optimale integratie van topkwaliteit tijdens de PADI Open Water cursus via het National Geographic Diver programma en de bijzondere aandacht voor natuurbehoud sluit dus 100% aan bij onze visie over duikopleidingen.

Wij zijn dan ook bijzonder blij om het eerste officiĆ«le National Geographic DiveCenter in deze regio te mogen zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.