Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 26 december 2011

Nieuwe CPR & AED-cursus op de markt gebracht

Speciaal ontwikkeld voor eerste hulp training op de werkplek:

EFR CPR & AED-cursus.

Deze kortdurende cursus richt zich op AED-training en is bijzonder geschikt voor op de werkplek, waar werknemers mogelijk al training in eerste hulp hebben gehad, maar een opfriscursus kunnen gebruiken, of (in aanvulling op hun eerdere training) nog les in het gebruik van een AED nodig hebben. De cursus wordt ondersteund met een eigen, instructeurhandleiding, deelnemershandboek en DVD*.

De cursus was eerder al beschikbaar voor EFR-instructeurs die lesgaven volgens de richtlijnen van de American Heart Association. Onlangs is de cursus herzien waarbij er voor gezorgd is dat hij aansluit bij de meest actuele richtlijnen van alle grote reanimatieraden van over de hele wereld.


De erkenning die deelnemers krijgen voor afronding van de cursus is een brevetkaartje dat van het cursusregistratieformulier afgescheurd kan worden. Dit formulier bevindt zich in het deelnemershandboek. Er is dus geen aparte brevetaanvraag nodig! Hierdoor kun je een scherpe cursusprijs hanteren. Alhoewel het cursusregistratieformulier nog steeds ingevuld en naar EFR ter verwerking teruggestuurd moet worden, wordt er geen andere vorm van erkenning naar de deelnemer verstuurd.

Neem voor meer informatie, of om lesmaterialen te bestellen, contact op met de vaste Sales Consultant voor Nederland en Vlaanderen Sascha Engeler (salesnl@padi.ch - Direct: +41 523041448)

* Let op: de lesmaterialen zijn momenteel alleen in het Engels beschikbaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.