Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 22 december 2011

Discovery Divers goes National Geographic!

Vanaf vandaag mag Discovery Divers in Reeuwijk zich PADI National Geographic Dive Center noemen. Zij zijn daarmee het eerste Dive Center in onze regio, die deze prestigieuze titel mag dragen. Om in aanmerking te komen voor deze titel moet je door een streng selectie proces en voldoen aan allerlei eisen. Eén daarvan is 100% AWARE zijn. De weg naar 'underwater explorer' worden ligt nu dus voor iedereen open!

De komende dagen kun je op hun website alle informatie vinden over deze prestigieuze titel en de mogelijkheden voor jou om in 2012 een echte National Geographic Diver te worden.

Ik wil Sven Oyntzen en zijn staf van harte feliciteren met dit behaalde resultaat!

Klik hier voor meer informatie op hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.