Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

woensdag 9 mei 2012

De genie gaat aan de slag voor Keep Smiling in Reeuwijk!

Op dinsdag 22 mei 2012 is het dan eindelijk zover! Na jaren van vergunningen aanvragen en onderhandelen mag het Keep Smiling Onderwaterpark (K.S.O) worden ingericht! Ron en Patricia Gerretsen van het PADI 5 star IDC Center Keep Smiling Diving uit Reeuwijk hebben speciaal voor deze gelegenheid toestemming gekregen hier een duikersoefening van te laten maken.

Het K.S.O. in de Reeuwijkse Surfplas (officieel Broekvelden/Vettenbroekplas) wordt ingericht door de 105 Brugcompagnie & Instructiepeloton Bruggen en Varen OTC Genie.

Maandag 21 mei komt de 105 Compagnie reeds alle materieel aanleveren en dinsdag 22 mei zal omstreeks 9.00 uur gestart worden met het afzinken van de Keep Smiling Stadsbus. Dit is onderdeel van het door Keep Smiling geïnitieerde Onderwaterpark, waar inmiddels een 28m2 groot hardhouten platform op een diepte van 6 meter ligt, een 40-tal kerstbomen (Fluisterwoud) die de erfafscheiding onder water aangeven en een 22,5m lange invaliden-duikers- steiger de toegang tot het duikgebied biedt. Het K.S.O. wordt verder nog voorzien van een glijbaan en de bovenkant van een reddingsboot.

Voor meer informatie:
Patricia Gerretsen-Schippers
Keep Smiling Diving te Reeuwijk
Het best bereikbaar op: 06 – 53 53 00 36

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.