Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 3 mei 2012

Scuba College gaat 100% Aware!

Filip Demuynck (PADI Master Instructor en eigenaar) van Recreational Facility Scuba College in Reet zocht zelf contact met ons. Het was hem namelijk opgevallen dat er de laatste tijd steeds meer PADI Resort en Retail leden 100% Aware center waren geworden en dat zij allemaal uit Nederland kwamen! Dat geen enkel Duikcentrum uit Vlaanderen deze stap gezet had, viel op in negatieve zin en moest heel snel recht gezet worden.

Nu moeten wij wel eerlijk zijn en toegeven dat dit niet de hoofdreden was voor zijn inschrijving. Aware heeft altijd al een speciaal plekje in het hart van de staf van Scuba College gehad. Zij schreven regelmatig al Aware brevetten uit en 100% deelname was eigenlijk maar een klein stapje die nog gezet moest worden.

Wij kunnen niet anders zeggen dat wij bijzonder blij ben met de inschrijving van Scuba College en dat zij hiermee als eerste PADI Resort & Retail lid Vlaanderen eindelijk op de 100% Awarekaart hebben gezet. Wij hopen dat meerdere centra door deze stap geïnspireerd zullen worden.


Filip,  wij willen  jou en je staf  bedanken voor jullie deelname aan het 100% AWARE programma.


Ook jullie maken nu het verschil!

Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Klik hier om naar de website van Scuba College te gaan

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.