Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

zaterdag 26 mei 2012

Div`Ocean ontvangt Certificate of Excellence

Emiel Otten Sr. (Master Instructor en oprichter) en Emiel Otten Jr. (IDC Staff Instructor en huidige eigenaar) van 5* DC Div`Ocean in Helmond waren verheugd, toen zij de Certificate of Excellence for long-term Commitment and Professionalism to the PADI System of Scuba Diving Education in ontvangst namen. Div`Ocean is sinds decennia een begrip in het zuiden van ons land. Emiel Otten Sr. is sinds 1982 lid van PADI en heeft aan de basis gestaan van de ontwikkeling van PADI in ons land. Vanaf 1994 zijn zij als DC lid van de PADI Retail & Resort Association en hebben sinds die tijd honderden duikers opgeleid. Senior is nog altijd betrokken bij het duikcentrum, waar zoon Emiel Jr. nu de scepter zwaait. Als je de winkel binnen loopt, dan komt de nostalgie van vele jaren duiken je tegemoet. Je kan dan ook uren praten over hoe het was en allerlei avonturen opnieuw beleven. Geweldig om te zien hoe diep de liefde voor onze sport nog altijd in het bloed zit!



Het was voor ons dan ook een eer om dit cerificaat aan de heren Otten te mogen overhandigen. Met recht een Certificate of Excellence die daar thuis hoort!

Wij willen via deze weg Emiel Sr. en Jr. en de complete staf van toen en nu feliciteren met het behalen van deze welverdiende Award!

Ga hier naar hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.