Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 4 mei 2012

Productlancering PADI Sidemount Diver cursus

De laatste training bulletin opent met de productlancering van de lang verwachte PADI Sidemount Diver cursus.

De voordelen die genoemd worden, zijn onderverdeeld in: Verstelbaarheid, toegang, ontlasting van je rug, in/uit het water,meer tijd onder water, extra gasvoorraad, toevoersysteem om extra gasvoorraad aan te spreken en meer gemak boven water.

Deze specialty is recreatief van aard en bestaat uit duiken binnen de nultijd. De cursus bevat een praktijksessie, een duik in beschut water, drie buitenwaterduiken en wordt ondersteund door de instructeurshandleiding van de PADI Sidemount Diver-cursus (in het Engels), artikelnr. 70490. Overigens, duikers die technische sidemountduiken willen maken moeten de PADI Tec Sidemount Diver-cursus volgen.

Ik verwacht dat deze opleiding in een relatieve korte tijd populair zal worden. Uit eigen ervaring weet ik dat Sidemount, een zeer comfortabele manier van duiken is en ook de deur opent naar nieuwe technieken en uitrustingen. Daarnaast tilt het je trimvaardigheden naar een hoger niveau. Al met al echt een aanrader!

Wil je meer weten over dit onderwerp, lees dan de laatste training bulletin door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.