Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 3 mei 2012

ScubaPro Days 2012 - het aftellen is begonnen!

In het weekend van 2 en 3 juni 2012 vindt op de Bosmolerplas bij Panheel de ScubaPro Days 2012 plaats. Zoals gewoonlijk zal PADI daarbij ook aanwezig zijn en zal ondergetekende op zaterdag 2 juni meerdere workshops gaan geven, die voor iedereen toegankelijk zullen zijn. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. De workshops zijn bedoeld om bestaande duik en lesvaardigheden te verbeteren en/of op te frissen.

De basis van deze workshops ligt in mijn ervaring als Instructor Examiner en zal gaan over gebieden, waar ik in de loop der jaren tijdens de IEs regelmatig problemen heb zien ontstaan.

Of je nu een Open Water Diver bent of een PADI Pro maakt tijdens deze workshops niet uit. Want als beginner krijg je een kijkje in de keuken van de PADI Pros en kun je deze informatie als opstap naar je eigen carrĂ¯ere gebruiken en ben je al een PADI Pro, dan is deze informatie extra bagage, die je verder helpt bij het uitvoeren van je taken.

De uitvoering straks in de praktijk van deze workshops is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers, maar het is mijn bedoeling om iedereen mee het water in te nemen. Van kijken alleen kun je namelijk ook leren en de nadruk ligt vooral op het plezier binnen onze sport!

De workshops zijn:

11.00 am - Rescue workshop (doelgroep: Rescue Divers en hoger, maar OWD en ADV zijn welkom om mee te kijken, cq slachtoffer te spelen)

14.00 pm - Effectief gebruik van de assistent (doelgroep: OWSIs en hoger - maar vanaf OWD zijn welkom om leerling te spelen en mee te kijken)

16.00 pm - De 5 punts afdaling - organisatie en uitvoering (doelgroep: OWSIs en hoger - maar vanaf OWD zijn welkom om leerling te spelen en mee te kijken)

Noteer zaterdag 2 juni in je agenda en kom naar de Bosmolerplas en spring met mij in het water! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.