Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 24 mei 2012

Enjoy Diving Sealand zet een grote stap!

René Bakens (Eigenaar en PADI Master Instructor) timmert zeer goed aan de weg. Naast zijn bestaande duikcentrum in Brouwershaven, heeft hij nu ook een nieuw duikcentrum geopend in Port Zélande. Als PADI 5* IDC centrum hebben zij als meerdere duikers opgeleid naar het PADI Instructeurs brevet en staan zij bekend om hun goede service en betrokkenheid.


Naast het openen van het nieuwe centrum in Port Zélande heeft Enjoy Diving Sealand vandaag ook nog het predicaat Tec Rec Center verworven. Dat maakt het pakket aan duikopleidingen compleet. Je kunt dus nu als beginner volledig aan je trekken komen en een scala aan duikopleidingen op hetzelfde adres doen.

Wij willen via deze weg René Bakens en zijn staf van harte feliciteren met het openen van hun nieuwe PADI Centrum en het behalen van het Tec Rec Center certificaat!

Ga hier naar de website van Enjoy Diving Sealand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.