Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 19 januari 2012

De nieuwe duikers van de toekomst vind je in Katwijk!

Onder de leiding van Cees Langmuur (eigenaar Divepost Katwijk) en zijn staf kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 op vrijdagavond 27 januari in het zwembad Aquamar te Katwijk, kennis maken met het PADI Sealteam programma. Door het grote succes van het afgelopen jaar was de vraag naar herhaling van dit evenement alleen maar een kwestie van organiseren. Dat blijkt ook wel uit het aantal aanmeldingen, die nu al binnenstromen. De kinderen kunnen niet wachten om samen met de ervaren instructeurs van Divepost in de magische wereld van bellen en gewichteloosheid te duiken.

Iedereen die interesse heeft, is van harte welkom en mag komen kijken. Tijdens de avond wordt meer informatie gegeven over het programma en mogen de kinderen alvast het ademen onderwater uitproberen. Alle kinderen die na deze ervaring, echt willen beginnen met het PADI Seal Team programma kunnen zich meteen inschrijven. Want kort na deze avond zal deze cursus dan ook werkelijk van start gaan. Ga voor meer informatie naar de website van Divepost en kijk onder Opleidingen. Ik ondersteun dit initiatief van Cees en zijn staf van harte, want met het PADI Seal Team programma creëer je de nieuwe duikers van de toekomst!

Ga hier naar hun website


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.