Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

woensdag 11 januari 2012

Duikschool Karibu Divers werkt hard aan de toekomst!

Eigenaar en PADI Master Scuba Diver Trainer Peter Halberstadt werkt hard om zijn nieuwe toekomstige DC klaar te stomen voor de verwachte opening in maart.
Voor Peter is dit een logische volgende stap in zijn carriëre als PADI Pro. Het voordeel van de nieuwe locatie in Zuid Laren is, dat hij zijn center kan upgraden van resort naar een vol PADI DC. De weg naar de 5 star status en verder ligt dan open. Het pand is voorzien van een winkelruimte met leslokaal, compressor, opslag en alle faciliteiten die noodzakelijk zijn om de toekomstige klanten van dienst te zijn. Via deze weg wensen wij Peter en zijn staf veel succes met het verbouwen van de nieuwe locatie!

Wordt vervolgd...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.