Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 13 januari 2012

Ook Zandokhan Diving in Harderwijk gaat 100% Aware!

Eigenaren Bert en Evelien Stegeman van 5* IDC Center Zandokhan Diving in Harderwijk dachten niet lang na, toen zij inzicht kregen in het 100% Aware programma van Project Aware. Bert is als Master Instructor, samen met Evelien (Assistant Instructor) al jaren actief in onze branche en al die tijd was er bij hun al Aware gericht denken aanwezig.

"Kijk" zegt Evelien, terwijl zij wijst naar de Aware muur, die aanwezig is in hun DC. "Wij zijn altijd al actief geweest voor Project Aware, gewoon omdat wij denken dat iedere bijdrage aan deze stichting een stap in de goede richting is!"

Zij had het niet beter kunnen verwoorden. Via deze weg willen wij Bert, Evelien en hun staf bedanken voor de keuze om ook deel te nemen aan dit programma. De blije reacties van Jennifer en Domino (Project Aware Consultants), die wij kregen toen wij huen het goede nieuws gaven, zegt eigenlijk al genoeg!


Bert en Evelien ook jullie maken het verschil!

Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.