Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 30 januari 2012

Diveplace uit Utrecht gaat 100% AWARE!

Eigenaar en Master Instructor Ferdinand van Luttikhuizen van DC Diveplace in Utrecht zei meteen JA, toen wij hem vroegen, of hij met zijn staf deel wilde gaan nemen aan het 100% AWARE programma.

Ferdinand heeft altijd al een klik gehad met milieubewuste projecten en vanuit die rol was het dan ook niet moeilijk om deze stap te zetten. 

De visie van Ferdinand is open, fris en zeer toekomst gericht. Een toekomst waar onze onderwater wereld wel wat hulp kan gebruiken.  Wij willen  via deze weg Ferdinand en zijn staf hartelijk bedanken voor hun deelname aan het 100% AWARE programma. Na het telefonische gesprek, dat wij vandaag met Jennifer van Project Aware hadden, om Diveplace aan te melden als nieuwe deelnemer, bleek weer eens hoe zeer zij dit gebaar op waarde weten te schatten. Zij zijn oprecht blij met zo'n bericht!

Ferdinand, ook jij en je staf maken nu het verschil!

Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.