Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 20 januari 2012

Reizen en duiken: je wereld 2x zo groot!

"Werelds Duiken" powered by Lazywave geeft enthousiaste waterliefhebbers op 4 en 5 februari a.s. de mogelijkheid om kopje onder te gaan in Zwembad Merwestein in Nieuwegein! Tijdens het weekend van de Duikvaker kunnen mensen zowel een introductieduik maken als een bezoek brengen aan de duikbeurs in Houten, dit alles voor € 10,00. Reizigers en/of waterliefhebbers maken hun wereld 2x zo groot door te ontdekken wat die wereld onder water verborgen hield! 




Inschrijven kan via yourdivexperience.nl/aanmelden-gratis-proefduik.


Het zijn dit soort initiatieven die onze branche en sport op een goede en positieve manier onder de aandacht brengen van eventuele geïnteresseerden. Ik wens daarom de staf van Lazywave veel succes met de uitvoering van dit Discover Scuba Diving evenement en ik kom zeker even bij jullie kijken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.