Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 3 januari 2012

Webinar PADI Green Star Award Workshop


Dat milieu bewust zijn een belangijke hoeksteen van onze organisatie is, hoef ik jullie niet meer te vertellen. Onze ondersteuning van Project Aware is daar een groot voorbeeld van. Maar milieu bewust zijn gaat veel verder dan dat. Zelf heb ik bijvoorbeeld jaren geleden al mijn lampen vervangen door spaarlampen, een nieuwe HR ketel met automatische thermostaat, groene stroom en dergelijke aangeschaft. Ik wilde op mijn manier al een steentje bijdragen aan een beter milieu. Nu zie je overal om je heen binnen bedrijven een groen label ontstaan. Zo'n label geeft aan dat bijvoorbeeld het hotel waar je slaapt, er veel aan doet om milieu bewust te handelen. Meedenken naar een schonere leefomgeving, daar gaat het dus om.

Dit is nu precies waar ons nieuwe programma PADI Green Star Award op aan sluit. PADI Dive Centers en Resorts met de Green Star Award zijn bedrijven die op diverse terreinen hun steentje bijdragen aan de bescherming van ons milieu, waar onder (maar niet beperkt tot):

Waterbesparing
Energiegebruik
"Milieuvriendelijk" vervoer/transport
Geoptimaliseerd afvalmanagement
Gebruik van duurzame materialen
Aktief zijn op het gebied van milieubehoud
Papierloze communicatie met hun regionaal PADI-hoofdkantoor
Donatie aan Project AWARE

Wil je nu precies weten waaraan je moet voldoen en hoe je als PADI Retail & Resort Association  lid in aanmerking kunt komen voor deze award, raad ik je aan om je aan te melden voor het Webinair "PADI Green Star Award Workshop" die plaats zal vinden op maandag 30 januari 2012. Je kunt je aanmelden via de knop "PADI Webinars" of via het menu Pagina's "Webinars - aanmelden".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.