Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 17 januari 2012

De Ronde Tafel is terug van weggeweest!

De eerste Ronde Tafel in Vlaanderen is achter de rug en het gevoel dat ik van meerdere kanten krijg is goed. Aanwezig waren Johan Amerijck en Gudy van den Bulck van Dive Adventures S-9203, John Bolle van Duikpunt S-1890, Riccardo Chiancone van Cowa Diving S-798254, Marco de Paepe van Marcos Diving Team S-799292, Filip Demuynck van Scuba College S-799086, Giuseppe Giampieri van Antaqua Diving School S-21831, Thierry Michiels van Divingworld S-798390, Mario Souvais van Rudis Ocean Center S-798598, Eddy Tambuyser van Belgian Diving Centre S-9322, Georges van Abeele van Duikcentrum I.D.S. Belgium S-798131 en Tarcy Verzele van Tarcy S-799464.

Wat vooral opviel was de constructieve en positieve manier waarmee over diversen onderwerpen gesproken werd met elkaar. Mijn doelstelling dat communicatie belangrijk is voor wederzijds begrip, werd op deze meeting door alle aanwezigen goed opgepakt. De basis voor verdere Ronde Tafel gesprekken in Vlaanderen is gelegd en de afspraak voor nummer twee in juni is al gemaakt. De Ronde Tafel is terug van weggeweest!

Ik wil alle aanwezigen bedanken voor hun aanwezigheid, input en vooral professionele manier van communiceren. Een speciaal dank gaat uit naar Eddy Tambuyser voor het organiseren van de ruimte en versnaperingen.

Op naar de volgende Ronde Tafel in Vlaanderen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.