Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

zaterdag 18 februari 2012

Altijd al willen weten hoe je een succesvol DSD event organiseert?

Ik krijg regelmatig de vraag hoe je nu eigenlijk een succesvol PADI Discover Scuba Diving Event organiseert? Nu heb ik een aantal jaren geleden een aantal van deze DSD events georganiseerd in samenwerking met meerdere DCs in onze regio. Door het zetten van een duidelijke achteraf meetbare doelstelling en het van te voren opzetten van een duidelijke structuur met een draaiboek, werd door ons de gezette doelstelling met 200% gehaald! Zo'n draaiboek blijft achteraf zeer bruikbaar en met een aantal aanpassingen, die op iedere nieuwe locatie mogelijk noodzakelijk zijn, kun je vrij snel weer een nieuw evenement opzetten.

Om jullie vragen te beantwoorden heb ik een webinar online gezet met de titel "Hoe organiseer je een DSD event?" Als je interesse hebt, dan kun je je aanmelden via de knop PADI Webinars, hier aan de rechterzijde.

Ik spreek jullie online!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.