Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

vrijdag 17 februari 2012

Wat is de overeenkomst tussen DiveAdventures en een piramide?

DiveAdventures heeft onder leiding van Johan Amerijckx en Gudy van den Bulck (Course Director en Master Instructor) afgelopen jaar in de Nekker, een uniek kubusobject geplaatst. Ik denk dat dit object nog niet echt bekend is bij de Nederlanders en daarom even aandacht in deze. Het is een perfect object, die goed gebruikt kan worden voor opleidingen waarin trimcontrole centraal staat. Denk bijvoorbeeld aan de Peak Performance Buoyancy Specialty. Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Scala Plastics. Het object is enig in zijn soort in België. Johan legt uit waarom: "Het object is een soort buizenstelsel waarin leerlingduikers hun trimvaardigheden kunnen oefenen. De piramidale vorm van deze constructie leent zich daar uitstekend voor. Daarnaast is het een verrijking voor het onderwaterleven. Soortgelijke projecten zoals in Maleisië, toonden aan dat een dergelijke constructie een geliefde plaats is voor vissen om in te vertoeven.” De buizenconstructie is voor iedereen toegankelijk. Dergelijke intiatieven zijn een verrijking voor onze sport en dragen positief bij aan het verbeteren van onze duikvaardigheden.

Zoek je dus iets nieuws om je cursisten aan te bieden, dan is de recreatieplas de Nekker in Mechelen (B) zeker een nieuwe optie voor jullie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.