Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 21 februari 2012

De koraalzee en zijn roofdieren hebben jullie hulp nodig!

Laat de regering van Australië weten, dat jij als duiker de bescherming van haaien met een eigen onderwater natuur gebied in de Koraalzee van harte ondersteunt! De regering heeft een dergelijk plan momenteel in ontwikkeling. Het plan voorziet in het verbod op bepaalde manieren van vissen en boren, die de bodem kunnen beschadigen.
Maar belangrijke gebieden in de Koraalzee blijven open voor dergelijke activiteiten, inclusief het Osprey rif, dat bekend staat als één van de top tien duikgebieden voor het zien van haaien. Daarnaast is er ook geen bescherming voor de onder water vulkanen in het zuidelijke gedeelte van de koraalzee. Dit gebied is zeer geliefd bij haaien, tonijnen e.d.

Met jullie hulp kan Project Aware invloed uitoefenen op het verbeteren van het huidige plan. Haast is wel geboden en teken daarom de online petitie voor het einde van deze maand!

Ga hier naar de petitie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.