Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

woensdag 15 februari 2012

Souldivers is klaar voor de volgende stap!

Willem Warbie (Master Instructor en eigenaar) van Souldivers is met recht trots op het feit dat hij en zijn staf in relatief korte tijd het voor elkaar hebben gekregen om zich op te werken van PADI DC naar het 5 Star niveau. Na 15 maanden en een kleine 400 brevetten en/of registreringen is het dus zo ver! Met recht een prestatie om even stil bij te staan. Souldivers staat bekend als een DC waar het familie gevoel zeer sterk aanwezig is. Het is een goed verzorgde locatie met een staf, die altijd klaar staat om in te springen en de klant van dienst te zijn daar waar het nodig is.
Maar wat Souldivers echt bijzonder maakt, zijn de duikreizen die zij aanbieden. Deze reizen stellen zij namelijk volledig zelf samen en vallen voor 100% onder het SGR garantiefonds! Iets wat ik nog niet bij andere DCs ben tegengekomen.

Ook zijn wij erg blij met het feit, dat Souldivers besloten heeft om ook 100% Aware DC te worden! Een logisch gevolg van een jarenlange betrokkenheid bij Project Aware! Altijd als ik met Willem van gedachten wissel, komt Aware wel ter sprake.

Graag willen wij via deze weg Willem en zijn staf van harte feliciteren met het behalen van het 5* niveau en hen speciaal bedanken voor hun deelname aan het 100% Aware programma!

Willem, ook jullie maken nu het verschil!


Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).










PS: Het doet mij goed te zien, hoe zeer dit nieuwe programma om Project Aware te ondersteunen, voet aan de grond aan het krijgen is in onze regio! In zeer korte tijd hebben zich meerdere PRRA leden opgegeven voor dit programma. Mijn dank daarvoor IS GROOT!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.