Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 16 februari 2012

Keep Smiling Diving bouwt onderwaterpark en gaat 100% Aware!

Erg lang hoefden Ron en Patricia Gerretsen (eigenaren en Master Instructors) van Keep Smiling Diving in Reeuwijk niet na te denken over het meedoen aan het 100% Aware programma. Zij staan al jaren zeer dicht bij de natuur. Hun recente inspanningen bij de Reeuwijkse plassen zijn daar een blijvend bewijs van. Het is mooi om te zien hoe twee mensen vol vuur en overtuiging kunnen praten over hun inzet voor de onderwater wereld.

Het project dat zij momenteel aan het inrichten zijn is daar een perfect bewijs van! Zo hebben zij een groot hard-houten platform van ruim 28m2 op een diepte van 6 meter geplaatst. Daarnaast hebben zij een bijna 23 meter lange hardhouten duiksteiger speciaal geschikt voor invaliden gebouwd. En als klap op de vuurpijl werken zij momenteel ook nog aan Het KEEP SMILING ONDERWATERPARK. Dit park bevat naast diverse objecten, een heus fluiterbos, straks ook nog een echte STADSBUS! Dit project zal medio zomer 2012 volledig gerealiseerd zijn. Zulke inspanningen om het duiken voor iedereen aantrekkelijker te maken, kom je niet vaak tegen. Ron en Patricia, super dat jullie dit doen en ik kom in de toekomst zeker een duik in jullie Keep Smiling Onderwaterpark maken! Persoonlijke rondleiding wordt natuurlijk zeer op prijs gesteld ;-)

Graag wil ik via deze weg Ron, Patricia en hun staf bedanken voor hun inzet om duiken voor iedereen aantrekkelijker te maken in de Reeuwijkse plassen en natuurlijk voor hun deelname aan het 100% Aware programma!

Ron en Patricia, ook jullie maken nu het verschil!


Ga hier naar hun website voor een fotoimpressie van de aanleg van het "Fluisterbos"


Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.