Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

zaterdag 18 februari 2012

De eerste NG cursussen in NL van start!

Bij Discovery Divers in Reeuwijk gaan op zondag 19 februari de eerste National Geographic Diver cursussen van start. De staf van Discovey Divers heeft er veel zin in. Dit bleek wel tijdens de officiële presentatie van het NG programma in het duikcentrum op zaterdag 18 februari. Zelfs staf op vakantie in Thailand was via skype aanwezig om maar niets van deze happening te missen. Later zal er in het blad Duiken meer aandacht besteed worden aan Discovery Divers en het National Geographic programma. Voor mij is het duidelijk dat de National Geographic programma's een plaatsje gaan veroveren bij een speciale groep geïnteresseerden in onze branche. De producten zien er prachtig uit en sluiten perfect aan op het totaalbeeld van wat je verwachten mag van zo'n wereldwijd bekend label.

Ik wens de gehele staf van Discovery Divers en hun studenten heel veel succes en plezier bij de uitvoering van het eerste National Geographic programma in Nederland! 


Ga hier voor meer informatie naar hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.