Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 14 februari 2012

Divesport Vlaardingen start meteen als 100% Aware resort!

Het was voor Rutger van Minnen en de staf van Duiksport Vlaardingen meteen duidelijk dat zij vanaf hun start als PADI resort, ook meteen aan de slag wilden gaan als 100% Aware resort. Als fervente duikers waren zij altijd al begaan met het lot van de onderwater wereld en het lezen van mijn artikel over "een lans breken voor Project Aware" (zie link) versterkte hun besluit om mee te doen. Ik vind het klasse, als een staf van een nieuw gestart resort meteen vol overtuiging voor deze milieubewuste weg kiest!

Wij wensen Rutger en zijn staf heel erg veel succes met het verder uitbouwen van hun PADI Resort en wil hen bedanken voor de beslissing om meteen aan boord te stappen van het 100% Aware programma.

Rutger, ook jullie maken nu meteen het verschil!


Wil je meer weten over het 100% AWARE programma en misschien ook meedoen: lees dan hier het artikel Een lans breken voor Project Aware! (of neem voor vragen gewoon contact met mij op).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.