Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 23 februari 2012

Beter laat dan nooit!

Het krijgen van een award in welke vorm dan ook geeft het gevoel dat wat je doet of gedaan hebt, gerespecteerd wordt door anderen. Te vaak wordt er gekeken naar allerlei nieuwe initiatieven en worden diegenen die al zo lang bezig zijn, gewoonweg vergeten. Nu lopen wij ook al een paar jaartjes mee als PADI Pros en hebben wij een groot gedeelte van de PADI Industrie in Nederland zien groeien. Van die eerste generatie PADI Leden zijn er nog steeds een aantal actief in onze regio. Dat op zich is al bijzonder en alleen daarom verdienen deze leden al een lintje! Zonder hen waren wij als PADI organisatie nooit zo groot gegroeid. Hoogste tijd dus om iets recht te zetten en hebben wij dan ook besloten om een aantal van deze oudgedienden respect te gaan tonen door het uitreiken van een wel verdiende erkenning!

Nu moeten wij ergens beginnen en die keuze was voor ons erg makkelijk. Want als één duikcentrum en zijn complete team een prijs verdient, dan is het Richard Wintershoven en de staf van Duikcentrum Down Under in Landsmeer wel. Richard is al lang aan de weg aan het timmeren. Down Under is opgericht in 1987 door Richard Wintershoven in Osdorp. De geschiedenis van Down Under begon in een schuurtje van 3 bij 4 meter als opslag voor de duikmaterialen en zijn huiskamer fungeerde als leslokaal. Inmiddels is het duikteam van Down Under met meer dan 100 leden een begrip in de regio Amsterdam en omstreken. Het bijzondere van Down Under is dat zij als groep de prijs kwaliteit verhouding altijd hoog in het vaandel hebben gehouden en hun studenten opgeleid hebben met veiligheid en plezier als uitgangspunt.

Wij konden zien dat Richard erg blij was het Certificate of Excellence for long-term Commitment and Professionalism to the PADI System of Scuba Diving Education. "Deze is voor de gehele staf die ooit deel hebben uitgemaakt van mijn duikcentrum!" verwoordde Richard zijn blije gevoel. Daar zijn wij het helemaal mee eens!

Wij willen via deze weg Richard en de gehele staf van Duikcentrum Down Under in Landsmeer van harte feliciteren met deze welverdiende erkenning!

Ga hier naar hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.