Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 22 maart 2012

Aegir-Stingray ontvangt Certificate of Excellence

Geert Huijskens (Master Instructor en oprichter) en Maurits van Gulick (Eigenaar) van 5* IDC Center Aegir in Stein waren zeer verheugd, toen zij de Certificate of Excellence for long-term Commitment and Professionalism to the PADI System of Scuba Diving Education in ontvangst namen. Als één DC deze Award verdient, dan is het Aegir in Stein wel. Met een Store nummer van S-953 krijgen zij vaak te horen dat er één cijfer te weinig is. Maar laat dit nu niet het geval zijn! Het driecijferige nummer geeft aan dat zij één van de oudste PADI Centra in onze regio is. Opgericht door Geert, die net als velen als PADI Open Water Diver begonnen is, in een tijd dat andere organisaties nog de boventoon voerden geeft aan dat zijn hart van het begin af aan, doordrongen was van PADI bloed. Het is mooi om te zien dat een klein center uitgegroeid is tot een begrip in de provincie Limburg en omstreken. Door vast te houden aan hoge kwaliteiteisen en een gezonde prijsvoering hebben zij zich naar eenzame hoogte gewerkt. Door naast het duikcentrum in Stein aan de Bosmolerplas een prachtig duikcentrum direct aan het water neer te zetten, met een onderwater wereld vol duikobjecten, onderscheiden zij zich op meerdere fronten. Daarom was het ons een eer om deze welverdiende award aan Geert en Maurits uit te reiken.

Wij willen via deze weg Geert, Maurits en de complete staf van toen en nu feliciteren met het behalen van deze welverdiende Award!

Ga hier naar hun website

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.