Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 26 maart 2012

Twee top dagen @ PADI Business Academy

Ik heb echt genoten van twee top dagen informatie geven en verwerken tijdens de PADI Business Academy in Amsterdam. Samen met Trevor en Simon hebben de deelnemers veel informatie kregen over hoe hun online media en zakelijke aspecten te optimaliseren en daar waar nodig aan te passen. Ondanks uren en uren werken achter de computer, viel het echt op dat iedereen bij de les bleef en vol in de nieuwe informatiestroom aan het duiken was. Ik ben er zeker van dat zij in de nabije toekomst de vruchten van deze PADI Business Academy gaan plukken!

Ik wil via deze weg Trevor en Simon bedanken voor hun super hulp als co-presentators. Aad en Martine (Mares en Scubapro) voor hun deelname als sponsoren en natuurlijk alle deelnemers die aanwezig waren:
Marjolein Swart van Croatia Divers, Richard Winterhoven en Glen Swart van Duikcentrum Down Under, Maike Vlassak van Scuba City, Vincent Ossewold van De Tuimelaar - Zwolle en Ewold Polman van Duikcentrum Loosdrecht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.