Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 19 maart 2012

Hogeschool Rotterdam vraagt om jullie medewerking!

Even een kleine uitleg van mijn kant: ik ben gevraagd door de Hogeschool Rotterdam of ik medewerking wilde verlenen aan een studieopdracht. In het derde jaar hebben de studenten een grootscheeps data-onderzoek. Dit jaar is de opdracht in deze onderwijsmodule een onderzoek naar het profiel van de in Nederland actieve duiker. Het doel is om aanvullend op het onderzoek naar omzetontwikkelingen van de afgelopen jaren, dat de Hiswa in de duiksector uitzet, het beeld van de branche te completeren.


De onderstaande brief is de officiële vraag om mee te doen aan deze enquete,. De keus is aan jullie:


Geachte heer / mevrouw,



In opdracht van de Hiswa, sector ´onderwatersport´ benaderen wij, studenten aan de Hogeschool Rotterdam, u met de vraag of u mee wilt werken aan onderstaand onderzoek. U krijgt deze link toegezonden vanuit de commerciële opleiding  waar u een brevet heeft behaald. Deze organisatie heeft toegezegd ons verzoek aan u door te sturen met in acht neming van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Het onderzoek is  volledig anoniem en alleen groepsresultaten worden in een rapport bekendgemaakt. In dit groepsresultaat is de beantwoording van een enkele persoon totaal niet te herkennen. Het duurt ca 10 minuten om de enquête in te vullen via de volgende link:
De sector onderwatersport heeft geen zicht op de kenmerken en de behoeften van de duiker. Toch heeft zij, om deze groep goed te kunnen vertegenwoordigen, dat zicht op de duiker wel nodig. Aan ons (studenten Hogeschool Rotterdam)  is gevraagd hiertoe een onderzoek uit te voeren.

Wanneer u benieuwd bent naar de resultaten van het onderzoek, of wanneer u een opmerking wilt plaatsen kunt u contact opnemen met:

Koen van Dam, derdejaars student TB
tel. 0611566061

Wij danken u voor de tijd die u voor ons heeft genomen,               
Studenten derdejaars Technische Bedrijfskunde
Hogeschool Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.