Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 27 maart 2012

Duikcentrum zoekt enthousiaste jonge OWSI's

Woon je in de omgeving van Den Bosch en ben je een enthousiaste net afgestudeerde PADI Open Water Scuba Instructor en op zoek naar een nieuwe uitdaging om binnen de staf van een groot duikcentrum les te gaan geven, dan is dit het moment om te reageren!

Ik ben benaderd met de vraag om naar jullie op zoek te gaan. Heb je interesse, stuur dan een email naar rene.bos@padi.com - onder vermelding van je naam, padi nummer, telefoonnummer, emailadres en reden om te solliciteren. Ik zal je mail doorverwijzen naar het juiste adres. Zij zullen dan kontakt met jullie opnemen.

Ik wens jullie veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.