Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

dinsdag 6 maart 2012

Nieuwe reanimatie- & AED-cursus!

Na lang wachten en vele vragen is het zover!

Deze kortdurende cursus richt zich op AED-training en is ideaal voor op het werk waar werknemers mogelijk al training in eerste hulp hebben gehad maar een opfriscursus of een aparte training in het gebruik van een AED nodig hebben bovenop hun eerste cursus. De cursus wordt ondersteund door een zeer gedegen instructeurshandleiding, een deelnemershandboek en een DVD. (momenteel alleen nog beschikbaar in het Engels)

Alhoewel de cursus voorheen al beschikbaar was voor EFR-instructeurs die volgens de richtlijnen van de American Heart Association Guidelines lesgaven, is het nu zodanig aangepast die deze waar ook ter wereld kan worden gegeven. De cursus voldoet nu aan de meest recente richtlijnen van alle, meest voorname reanimatieraden.

Het pasje wat je doorgaans na afloop door EFR krijgt toegestuurd heeft nu plaatsgemaakt voor een kaartje wat je uit het cursusregistratieformulier in het handboek kunt losscheuren. Er is verder geen aparte CCA (zeg maar de PIC maar dan van EFR) nodig. Hierdoor kun jij dit programma voor een degelijke prijs aanbieden! Alhoewel het cursusregistratieformulier nog steeds ingevuld en naar EFR teruggestuurd moet worden voor verwerking, zal geen andere vorm van erkenning naar de deelnemer worden gestuurd

Neem voor meer informatie, of om lesmaterialen te bestellen, contact op met je onze Sales Consultant Sascha Engeler.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.