Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

maandag 19 maart 2012

Scubido heeft de eerste nieuwe Padi Rebreather Diver cursus in NL!

Nadat Erwin Lighthart (PADI Master Instructor en eigenaar van 5*IDC Scubido in Schoorl) de PADI Rebreather Instructor cursus “Poseidon Discovery MK6 “ in Monte Mare Duitsland succesvol had afgesloten, stond bij hem de eerste cursist al te trappelen.  De cursus bestond uit een kennisontwikkeling gedeelte met een schriftelijk examen, een confined waterduik om kennis te maken met de rebreather unit en de specifieke basisvaardigheden van het rebreather duiken te ervaren. Afsluitend begon het echte werk in het buitenwater.  Zo was er veel aandacht voor Bail Out Scenarios, drijfvermogen en console alarmherkenning. In de totaal 6 opleidingsduiken inclusief de confined waterduik moet een gezamelijke duiktijd behaald worden van minimaal 200 minuten, wat gezien het programma en het vaardigheden circuit makkelijk wordt gehaald.

Aan het eind van de cursus stond de eerste Nederlandse  PADI rebreather duiker glimmend aan de waterkant met zijn nieuwe “Poseidon Discovery MK6”  ECCR rebreather.

Scubido is inmiddels al gestart met de vervolgopleiding PADI Advanced Rebreather Diver. Mocht je interesse hebben om ook met een rebreather te duiken of de opleiding te volgen, neem dan gerust contact op met Divecenter Scubido.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.