Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

zaterdag 31 maart 2012

Keep Smiling heeft de vergunning binnen!

Petje af voor Ron en Patricia Gerretsen van Duikcentrum Keep Smiling uit Reeuwijk. Na een jaren van overleg en investeren, hebben zij de vergunning voor de resterende aanleg van het Keep Smiling Diving Onderwaterpark binnen!

Alle betrokken instanties hebben hun fiat gegeven voor de aanleg van het onderwaterpark. Daarom zijn zij enkele weken geleden al een beetje begonnen met het herstellen van het bandenspoor naar het platform. Het is de bedoeling dat vanuit het centraal gelegen platform een leidraad wordt gelegd naar alle objecten in het onderwaterpark. Dit is natuurlijk om de veiligheid en oriƫntatie in het onderwaterpark te verhogen.

Het afzinken en op de plaats zetten van de stadsbus zal een spectakel van worden. De voorbereidingen hiervoor zijn al in volle gang. De hele bus wordt in de bekende Keep Smiling kleuren gespoten en krijgt een lichte ondergrond voor een verbeterde zichtbaarheid en fotografie gemak. Verder zal op de reeds aangebrachtte "tafel " de bovenkant van een oranje reddingsboot worden neergelegd. Dit is zo'n boot die achterop zeeschepen wordt meegevoerd. Verder zijn er plannen om de plaats van de bus te markeren met een heuse zeeboei.

Al met al een geweldig initiatief, waarvoor ik alleen maar mijn respect en waardering uit kan spreken. Het zijn inspanningen zoals deze die onze duiksport een grote stap vooruit helpen. Het Keep Smiling onderwaterpark is voor iedereen met een duikbrevet toegankelijk.


Via deze weg wil ik Ron, Patricia en de gehele staf van Keep Smiling bedanken voor hun inspanningen bij het tot stand brengen van dit geweldige initiatief!

Ga hier naar hun website voor het laatste nieuws

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.