Klik hier voor het PADI Webinar archief - allerlei opgenomen webinars komen hier online!Schrijf je hier in om een PADI Webinar te volgen -gratis online training over allerlei onderwerpen!Meld je aan voor de PADI Pro Nieuwsbrief en ontvang zo altijd het laatste nieuws!Volg ons via RSS Feed en blijf op de hoogte van de laatste updatesLike ons op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste updatesVolg ons op Twitter en blijf op de hoogte van de laatste updates Wordt Buddy via Project Aware en steun het juiste doel!

donderdag 22 maart 2012

De mail waar wij allemaal opgewacht hebben is eindelijk daar!





Nieuw! Herziene PADI Divemaster-materialen nu verkrijgbaar in het Nederlands

Groot nieuws! De nieuwe Divemaster-materialen zijn verkrijgbaar in het Nederlands en je kunt er meteen les mee gaan geven!

Het nieuwe Divemaster-programma bevat de veranderingen waar PADI-leden het meest om gevraagd hebben: 50 % meer les in het water, grotere nadruk op de rol als duikgids, mogelijkheid om de ervaring en vaardigheden te verdiepen, en daadwerkelijke praktijktraining voor de programma's die DM's mogen geven.

De herziene theorievereisten vormen een betere brug tussen Rescue Diver en Open Water Scuba Instructor, en de nieuwe opleiding moet Divemasters opleveren die anderen vol vertrouwen en ervaring kunnen leiden.


KOOP HET NU @ PADI eShop



Neem voor meer informatie contact op met je verkoopadviseur of stuur een e-mail naar sales.emea@padi.com

Op 1 oktober 2012 wordt het verplicht om het nieuwe Nederlandstalige materiaal te gebruiken. Opleidingen die op of na deze datum van start gaan moeten het nieuwe materiaal gebruiken en de nieuwe opzet volgen. Als je vragen hebt over het geven van de opleiding, neem dan contact op met training.emea@padi.com. Meer informatie over het nieuwe programma kan worden gevonden in het Training Bulletin van het 4e kwartaal 2010.

Je PADI Europe, Middle East and Africa Team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.